Meny

Du har inga favoriter

Medlemsvillkor


Dessa villkor gäller för medlemskap i Klubb Guldfynd, ett bonus- och lojalitetsprogram gemensamt utfärdat av koncernen Iduna AB (org.nr. 556060–9058) i vilken Guldfynd ingår. Bolagen kallas nedan gemensamt för Guldfynd.

Medlemsvillkor


Medlemskapet är kostnadsfritt och personligt och kan ej överlåtas. För att bli medlem måste du ha fyllt 16 år och vara folkbokförd i Sverige. Du anmäler dig i någon av våra butiker eller via www.guldfynd.se. Du har alltid rätt att säga upp ditt medlemskap utan uppsägningstid. Personer som inte är bosatta i Sverige eller har svenskt personnummer, kan anmäla sig till den svenska kundklubben i någon av våra fysiska butiker samt få utskick med erbjudanden via e-post. Har man inte svenskt personnummer kan man inte bli medlem eller göra köp på www.guldfynd.se eftersom där krävs svenskt personnummer. Tänk på att som medlem, som inte lämnat personnummer, kommer vi inte kunna uppdatera dina uppgifter, utan det måste du själv genom att mejla info@guldfynd.se.


Samtliga köp är bonusgrundande (med undantag för köp med rekvisition eller köp av presentkort). Bonus beräknas efter registrerade köp gjorda under kalenderår, d.v.s. från 1/1 till 31/12. Inför varje nytt år nollställs ditt bonussparande. Bonusen betalas ut under de första månaderna efter bonusperiodens slut i form av en insättning på medlemsnummer/personnummer. Bonusbeloppet kan användas vid ditt nästa köp i våra butiker. Bonusen gäller till och med den sista november. Den kan ej inlösas mot kontanter eller presentkort.

Insamling och behandling av personuppgifter och köpinformation


Ändamålet med behandlingen är för att säkerställa vem du är, kunna kontakta dig och att administrera dina köp för att ge dig bonus. För ovan syfte samlar Guldfynd in namn, adress, mobilnummer, e-postadress, personnummer och köpinformation. Dina adressuppgifter uppdateras automatiskt från folkbokföringsregistret via behörig leverantör. För oss är det viktigt att få en samlad bild av dig för att kunna ge dig allmänna och riktade erbjudanden och rabatter. I marknadsföringssyfte används inte köpinformation som är äldre än 36 månader. Vi kommunicerar med dig genom postala utskick, sms och e-post, önskar du inte få information via en viss kanal kan du närhelst avregistrera dig via länken i varje utskick eller kontakta vår kundtjänst.

Överföring av personuppgifter


Guldfynd kommer inte att lämna ut dina uppgifter till tredje part, om detta inte är nödvändigt till följd av en lagstadgad skyldighet, eller om det är nödvändigt för att tillhandahålla tjänster till dig, för analys av dina personuppgifter, tryck och distribution av marknadsföring. Observera att huvuddelen av all kommunikation från Guldfynd sker via e-post eller SMS. Se mer om hur vi hanterar personuppgifter i Guldfynds integritetspolicy.


Du kan när som helst kontakta till Iduna AB och begära att dina personuppgifter rättas, tas bort eller för att återkalla dina samtycken. Du har även rätt att en gång per år begära information om vilka uppgifter om dig som vi behandlar.

Samtycke till behandling


När du ansluter dig till Guldfynds bonus- och lojalitetsklubb samtycker du till dessa villkor och att du ger Guldfynd rätt att behandla dina personuppgifter och köpinformation i enlighet med dessa villkor. Du samtycker även till att ta emot direktmarknadsföring från Guldfynd via e-post, sms och postalt. Du har när som helst rätt att avsluta ditt medlemskap och återkalla dina samtycken.

Avtalstid


Ditt medlemskap gäller under ett kalenderår och förlängs med ett kalenderår i taget. Guldfynd förbehåller sig rätten att avsluta medlemskapet för de medlemmar som ej använt sitt medlemsnummer på tre år. Guldfynd har även rätt att säga upp ditt medlemskap om Guldfynd skulle besluta att upphöra med sitt bonus- och lojalitetsprogram eller om du missbrukar ditt medlemskap.


Villkorsändringar


Guldfynd förbehåller sig rätten att ändra medlemsreglerna med verkan från och med nästföljande kalendermånad. Ändringarna kommer att publiceras en månad före villkorsändringen träder i kraft. De villkor som vid var tid gäller för Klubb Guldfynds bonus- och lojalitetsprogram finns tillgängliga på www.guldfynd.se.

Kontakt


Har du några frågor om Klubb Guldfynds bonus- och lojalitetsprogram kontakta gärna din butik eller kundtjänst.


E-post: info@guldfynd.se

Telefonnummer: 0340-59 54 99

Adress: Guldfynd, 432 84 VARBERG


Senast uppdaterad: 2018-06-01

FÖLJ OSS

Nyhetsbrev