✔ PRESENTINSLAGNING

✔ BRETT UTBUD

✔ SNABBA LEVERANSER

Meny


Varukorgen är tom

Du har inga favoriter

RETUR OCH REKLAMATION

ÅNGERRÄTT


På varor köpta på e-handeln har du 14 dagars ångerrätt från den dag du hämtat ut ditt paket. För att nyttja ångerrätten kontaktar du Guldfynd enklast genom att svara på din orderbekräftelse som du fick på mejl vid köpet eller mejla till info@guldfynd.se, via brev, telefon eller vår chatt på hemsidan. Konsumentverkets ångerblankett hittar du här. 


Har du som kund använt varan/varorna i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att prova dess egenskaper och funktion, är du skyldig att ersätta den värdeminskning som användningen har medfört. Återbetalning sker inom 14 dagar från det att varan mottagits av Guldfynd. Du som kund, står även för eventuell returkostnad till e-handelns lager i Varberg.


Iduna AB

Härdgatan 35

432 32 VARBERG

Telefon: 0340 59 54 70


Ångerrätten gäller ej på graverade eller specialtillverkade varor. 

RETUR


BYTE OCH RETUR AV VARA KÖPT I WEBBSHOPPEN

Hos Guldfynd har du 30 dagars bytesrätt och öppet köp från den dag du hämtat ut ditt paket. Ett byte på en vara köpt i e-handeln behandlas som en retur, dvs. du returnerar produkten som du köpt och får pengar tillbaka inom 5 bankdagar från det att returen hanterats av vårt lager. Önskar du en ny vara gör du en ny beställning. För att varan ska kunna returneras måste den vara i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd, hel och ren. Vissa av våra varor plomberas och plomberingen måste vara kvar för att bytet eller öppet köp ska kunna godkännas.

Varor som du handlat i Guldfynds e-handeln returneras till vårt lager. Du returnerar varan i samma förpackning som du mottog den i. Eventuella askar, förpackningar och tillbehör till varan ska också returneras i väsentligt oförändrat skick. Fyll i retursedeln som du fick med i ditt paket. Returadressen som även framgår på returadress-lappen är:

Iduna AB

Härdgatan 35

432 32 VARBERG


Efter godkänd retur betalar vi tillbaka pengarna till dig. Returavgiften på 39 kr samt eventuell presentinslagning återbetalas inte. Vi hanterar din retur så snart som möjligt inom 14 dagar. Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet. Har du betalat med faktura kommer fakturan uppdateras inom 24 timmar. Har du betalat med direktbetalning som kort/swish tar det upp till 5 bankdagar innan pengarna kommer in på ditt konto.


Bytesrätt och öppet köp gäller ej specialbeställningar, graverade varor, presentkort, ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek samt solitärsmycken med en diamant på 0,50 ct eller större, det är beställningsvaror som tillverkas upp efter lagd beställning.


Varor som är köpt via e-handeln går ej att returnera i butik. De skall returneras med retursedeln som ligger med i beställningen. Har du inte den kvar svara på orderbekräftelsen som du fick på mail och be att få ny retursedeln. 


ÅTERBETALNING VID RETUR I WEBBSHOPPEN

Efter godkänd retur betalar vi tillbaka pengarna till dig. Returavgiften på 39 kr samt eventuell presentinslagning återbetalas inte vid retur. Från det att din retur har blivit hanterad återbetalas du inom 5 bankdagar. Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet.


RETURER I FYSISKA BUTIKER

Hos Guldfynd har du 30 dagars bytesrätt, från den dag du köpt din vara. Du har även 30 dagars öppet köp. För att varan ska kunna returneras måste den vara i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd, hel och ren. Vissa av våra varor plomberas och plomberingen måste då vara kvar för att retur ska kunna godkännas. Ta alltid med originalkvitto. Återbetalning sker inom 5 bankdagar från det att Guldfynd tagit emot och godkänt returen.


KVALITETSKONTROLL FÖR SMYCKEN MED DIAMANTER 0,15 CT ELLER STÖRRE.

För smycken med diamanter som är 0,15 ct eller större sker en kvalitetskontroll innan returen kan godkänns. Smycket skickas i väg till vår kvalitetsavdelning för kontroll, det görs ej på plast i butik. 


INGEN BYTES- RETURRÄTT ELLER ÖPPET KÖP FÖR SPECIALBESTÄLLDA, GRAVERADE VAROR, PRESENTKORT SAMT REAVAROR.

Presentkort, specialbeställda varor, labbodlade diamanter, ringar från Fenia, Schalins, Flemming Uziel och Sarek samt graverade varor eller reavaror rabatterade med mer än 30% omfattas inte av bytesrätten eller öppet köp.

REKLAMATION


REKLAMATION AV VARA KÖPT I WEBB

Om du upptäcker att en vara på något sätt är skadad eller felaktig ska du så snart som möjligt kontakta oss innan du reklamerar dina varor. Reklamationer kan göras genom att svara på din orderbekräftelse du fick till din mejl vid din beställning eller mejla kundservice på shop@guldfynd.se eller i våra fysiska butiker. Väljer du att kontakta kundservice informerar de dig om hur du ska gå till väga för att skicka varan till oss. Returadressen framgår på returadress-lappen du får med din leverans. Vi betalar tillbaka fraktkostnader vid godkänd reklamation. Väljer du i stället att kontakta en butik, ta med din orderbekräftelse som är ditt kvitto eller din följesedel. Du har som konsument 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Guldfynd följer Allmänna reklamationsnämnden vid eventuella tvister. Om din reklamation medför ev. kostnader har du rätt till ersättning. Guldfynd löser inte ut returnerade varor mot postförskott. 


REKLAMATIONER I VÅRA FYSISKA BUTIKER

Om du upptäcker att en vara är skadad eller felaktig ska du snarast möjligt kontakta närmaste butik. Ta med kvitto och varan till en av våra butiker så tittar dem på ditt ärende. Guldfynd följer Allmänna Reklamationsnämndens beslut vid ev. tvist. Du kan läsa mer på www.arn.se om Allmänna reklamationsnämnden


Vid frågor, kontakta Kundservice:

Tel: 0340-59 54 99

E-post: info@guldfynd.se

Öppettider: Vardagar 07:00-15:30BYTE AV VARA


BYTE AV VARA I WEBBSHOP  

Byte av en vara hanteras som en retur. Du returnerar varan enligt ovanstående information och gör en ny beställning i vår webbshop. 

Byte av ringstorlekar kan göras i butik, tag med orderbekräftelse och ringen till närmsta butik så hjälper butiken dig. Gäller endast byte till samma artikel i annan storlek. Gäller ej beställningsvaror.


BYTE AV VARA I FYISK BUTIK 

Hos Guldfynd har du 30 dagars bytesrätt och öppet köp från den dag du köpt din vara. För att varan ska kunna bytas måste den vara i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd, hel och ren. Vissa av våra varor plomberas och plomberingen måste då vara kvar för att bytet ska kunna godkännas. Om varan är plomberad står detta med på kvittot. Ta alltid med originalkvitto.


Bytesrätt och öppet köp gäller ej specialbeställningar, graverade varor, presentkort, rea varor rabatterade med mer än 30%, ringar från Schalins, Flemming Uziel och Sarek samt solitärsmycken med en diamant på 0,50 ct eller större, det är beställningsvaror som tillverkas upp efter lagd beställning. 

ÅTERBETALNING


ÅTERBETALNING VID RETUR 

Efter godkänd retur betalar vi tillbaka pengarna till dig. Returavgiften på 39 kr samt eventuell presentinslagning återbetalas inte vid retur. Återbetalning sker inom 30 bankdagar från det att Guldfynd tagit emot och godkänt returen. Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet.


ÅTERBETALNING VID ÅTERKÖP

Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet. Vid kortköp med American Express, Diners Club och Resurs Bank återbetalas beloppet endast till det kontokort som användes vid köptillfället. Vid köp med Visa eller Mastercard kan återbetalning ske till annat kontokort än det som användes vid köptillfället.


ÅTERBETALNING VID REKLAMATION

Vid reklamation har du rätt att få pengarna tillbaka inom 14 dagar om du häver köpet från den dag då Guldfynd mottagit meddelandet. Om Guldfynd företar omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation betalas eventuella fraktkostnader tillbaka inom 14 dagar från den dag Guldfynd mottagit den reklamerade varan. Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet.

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice:

Tel: 0340-59 54 70

E-post: shop@guldfynd.se

Öppettider: Vardagar 7.00-15.30

GARANTI


När du handlar hos oss får du alltid ett års garanti när det gäller tillverknings- och materialfel. Garantin täcker dock inte slitage, vårdslöst hanterande eller skada genom olyckshändelse.