Frakt och leveranser

Frakt

Fraktkostnaden ligger på 39 kr inklusive moms oavsett hur mycket du handlar vid ett köptillfälle.

Presentinslagning

Om du vill ha en eller flera varor inslagna, bockar du i rutan för presentinslagning innan du lägger din vara i kundkorgen. Då slår vi in din vara så den är färdig att ge bort. Kostnaden för presentinslagning är 29 kr per vara.

Leverans med PostNord

Varorna skickas med PostNord och hämtas hos PostNords uthämtningsställe. Paketet ligger kvar i 14 dagar. Om paketet ej hämtas ut blir du debiterad en avgift på 150 kr.

Din leverans aviseras via e-post eller SMS beroende på vilket alternativ du valde i kassan. Du måste ha en giltig legitimation med dig för att hämta ut ditt paket. Att ändra namn eller mottagare på paketet är inte möjligt i efterhand.
Vi kan för närvarande endast leverera till kunder i Sverige.

Adressändring

Leverans sker endast till folkbokförd adress, ändring av leveransadress är inte möjlig.

Leveranstid

Beställningar skickas normalt från vårt lager dagen efter din beställning är gjord. Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar, med undantag för beställningsvaror. För solitärsmycken (smycken med en diamant) samt förlovnings- och vigselringar från Schalins och Flemming Uziel är leveranstiden 5-15 arbetsdagar. Vi kontaktar dig om en vara är försenad eller saknas och du har rätt att häva köpet om leveranstiden inte kan hållas.

Ej uthämtade paket

Om du inte hämtar ut ditt paket inom 14 dagar skickas det tillbaka till Guldfynd. Du debiteras en avgift på 150 kr inklusive moms för frakt och omkostnader.

Skadade paket

Vi står för transportrisken för de varor som skickas från vårt lager. Skulle en försändelse vara trasig eller skadad när du hämtar ut den, kontakta transportören. Saknas varor vid leveransen, vänligen kontakta vår kundservice.


Du står för transportrisken för de varor som du returnerar till oss.

Följ Oss

Nyhetsbrev