Betalningsalternativ

I Guldfynds webbshop kan du betala med bank- och kreditkort samt via faktura eller delbetalning.

Kortbetalning
De bank- och kreditkort som du kan betala med är VISA och Master Card. Vid beställning reserveras beloppet och när varorna skickas från vårt lager dras sedan beloppet från ditt konto. Alla kortbetalningar hanteras av vår samarbetspartner Dibs Payment Services AB. Vi innehar SSL-certifikat och uppfyller kraven för PCI DSS. För din säkerhet krypteras kortköpen så att ingen obehörig kan se din information. Vi tillåter bara köp med svenska kort från Sverige.

Faktura
I Guldfynds webbshop kan du betala mot faktura via Klarna. Om du väljer att betala mot faktura tillkommer en fakturaavgift på 29 kronor. Du kommer att få en separat faktura från Klarna efter att du har lagt din order i Guldfynds webbshop. I samband med betalning med faktura tas en kreditupplysning.

Delbetalning
Du har även möjlighet att delbetala ditt köp med Klarna Konto. Läs mer om Klarna Konto och delbetalning.