Meny


”More is more”


”Med min sista kollektion för Guldfynd ville jag inte hålla inne på någonting. More is more och jag vill att alla som bär mina smycken ska få glittra och känna sig som sitt mest skinande jag. Min inspiration kommer från mina tidigare kollektioner men med lite extra sparkle och smycken jag personligen älskar. Nu när världen öppnar upp så fick alla smycken ett namn som är mina drömdestinationer att resa till och upptäcka iklädd mina smycken. Jag är så stolt över allt jag designat för Guldfynd men denna kollektion är något alldeles extra!!”
-Alice Stenlöf


Alice Stenlöf

Digitala kreatören och entreprenören Alice Stenlöf har nu släppt sin fjärde och sista kollektion för Guldfynd - more is more är ledorden och med inspiration från tidigare kollektioner vill Alice att nya kollektionen ska få alla ska känna sig som sitt vackraste jag, oavsett tillfälle.


Instagram @alicestenlof  #alicexguldfyndUTVALDA FAVORITER

Halsband i äkta silver

Halsband i äkta silver

1 998 kr
Armband i äkta silver

Armband i äkta silver

898 kr
Örhängen i äkta silver

Örhängen i äkta silver

898 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

598 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

598 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

598 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

498 kr
Halsband i äkta silver

Halsband i äkta silver

349 kr
Örhängen i äkta silver

Örhängen i äkta silver

298 kr
Halsband i äkta silver

Halsband i äkta silver

1 998 kr
Armband i äkta silver

Armband i äkta silver

1 598 kr
Armring i äkta silver

Armring i äkta silver

1 398 kr
Halsband i äkta silver

Halsband i äkta silver

1 398 kr
Örhängen i äkta silver

Örhängen i äkta silver

1 398 kr
Armband i äkta silver

Armband i äkta silver

898 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

598 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

598 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

598 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

498 kr
Halsband i äkta silver

Halsband i äkta silver

449 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

349 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

349 kr
Halsband i äkta silver

Halsband i äkta silver

349 kr
Örhängen i äkta silver

Örhängen i äkta silver

298 kr
Örhängen i äkta silver

Örhängen i äkta silver

249 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

1 198 kr
Halsband i äkta silver

Halsband i äkta silver

1 198 kr
Armring i äkta silver

Armring i äkta silver

998 kr
Ring i äkta silver

Ring i äkta silver

898 kr

FÖLJ OSS

Nyhetsbrev