Så handlar du

Välj vara
Välj antal och eventuell storlek på varan du vill handla. Välj eventuella tillbehör till din vara , t.ex. gravyr om du beställer en förlovnings- eller vigselring. Lägg din vara i varukorgen genom att klicka på + Lägg i varukorg. Du ser att varan lagts till i varukorgen genom att siffran vid varukorgen ändras. Du kan fortsätta att handla genom att lägga flera varor i varukorgen.

Gå till kassan
När du har fyllt din varukorg trycker du på knappen Till kassan. Knappen finns både bredvid en produkt och i minivarukorgen uppe i högra hörnet av sidan. I kassan ser du vilka varor du har lagt i korgen och vad de kostar. Vill du ändra antalet går det bra att göra det här. Du kan också ta bort varor genom att trycka på krysset längst till höger på raden för varan.

Kontrollera
Kontrollera att allt stämmer. Fyll i dina personuppgifter. Enklast gör du det genom att ange ditt personnummer och trycka på Hämta adress. Då hämtas din folkbokföringsadress automatiskt. Välj betalsätt och alternativ för hur du vill ha din leveransavi.

Slutför köpet
För att kunna genomföra ett köp behöver du acceptera våra köpvillkor. Du läser dem genom att klicka på länken ovanför knappen för att slutföra köpet. Tryck på knappen Slutför köpet. På nästa sida anger du dina kortuppgifter. När köpet är genomförd visas en kvittosida. Du får samtidigt en orderbekräftelse skickad till din e-post.