Tess - DCOR

DCOR

18 november, 2015 Av Tess Montgomery

 

Just nu har vi på Metro Mode ett samarbete med Guldfynd och den här gången blev Garth lite extra glad, för serien Dcor är nämligen en unisexserie och passar lika bra till män som till kvinnor. Perfekt om man som tjej gillar lite större, maskulina och stilrena smycken och klockor.

Klockan blev genast Garths favorit och jag gillar silverlänken allra bäst, den passar fint till min vigsel och förlovningsring.

Smycken är något så otroligt personligt. Jag är verkligen en person som fastnar för mina favoriter och bär dem varje dag utan undantag. Vilket är perfekt när man gifter sig eftersom man då får två ringar som är ämnade att bära hela tiden.

Men då och då kan det var kul att lägga till någonting nytt, något som passar outfiten för dagen eller när man bara vill känna sig lite extra festlig. Så jag har liksom en ”basgarderob” av smycken som jag använder varje dag och sedan en hel del roliga tillskott som jag varvar med. På så sätt kan jag fortfarande ha min signaturstil, men ändå få lite förändring.

Till Tess blogg.

 

Armband i äkta silver
DCOR, rhodinerat äkta silver

Armband i skinn
DCOR, silverlås med magnet

Klocka
DCOR, stål

Klocka
DCOR, liknande klocka

Armband i äkta silver
DCOR, liknande armband

Armband i skinn
DCOR, liknande armband