Tess - Something Blue

Something Blue

1 december, 2015 Av

 

Eftersom vi på Metro samarbetar med Guldfynd just nu och har chansen att lyfta fram våra favoriter ur deras sortiment, passar jag på att tipsa om någonting för er som går i bröllopstankar.

Jag letade jättelänge efter ett fint litet halsband med en safir till mitt bröllop, men jag hittade ingenting som var diskret nog. I slutändan blev det en vit sten istället, men hade jag hittat det här setet med både örhängen och halsband då, så hade jag utan tvekan burit det istället (visserligen fick jag diamantörhängen av Garth i bröllopsgåva, men det visste jag inte på förhand).

Just smyckena gör väldigt mycket för looken när man gifter sig. Jag tycker personligen att man ska försöka satsa så mycket på att vara ”sig själv” som möjligt. Det var därför jag gjorde mitt eget smink och även min egen headpiece, så att jag kan titta tillbaka på bilderna i framtiden och känna att de inte stod för någon speciellt trend eller mode utan bara för mig och min personliga stil.
Jag tror att många hamnar i fällan att det ska vara stort, extravagant och speciellt, att de förlorar sig själva och bär mycket mer smink än vanligt eller håret på något sätt som man kanske vanligtvis inte skulle ha valt. Samma sak med smycken, gillar man små nätta smycken så kan det kännas fel att bära någonting stort och blingigt ”bara för att” och vise versa.

Det är kul även för oss som gillar lite mindre och stilrena smycken att få blanda in färg i bland och jag som älskar blått kommer att använda dessa till lite mer festliga tillfällen. De är även toppen att festa till en mer vardaglig outfit, typ skinnbyxor, mysig stor tröja och snygga örhängen.

Jag är en sucker för fina små detaljer och dessa är verkligen spot on.

Att bero på detaljer förresten. Ni ser den lilla släta ringen på min högra hand? Även den är från Guldfynd och är numera en del av mina vardagssmycken. Jag älskar mina förlovnings och vigselringar så mycket att jag inte har velat bära andra ringar. Men just den här fina släta ringen matchar dem helt perfekt.

För att ta en titt på mina och de andra Metrobloggarnas favoriter klicka här.

I samarbete med Guldfynd.

Till Tess blogg.

 

Diamantörhängen 18K guld
Tillfälligt slut i webbshoppen

Diamantörhängen 18K guld
Tillfälligt slut i webbshoppen

Förlovningsring
Palladium

Diamantörhängen 18K guld
Liknande örhängen

Diamantörhängen 18K guld
Liknande örhängen

Hänge med safirer
Liknande hänge