Petra - All that glitters

All that glitters...

2 december, 2016 Av Petra Tungården

 

Foto: Weare365

Nu närmar sig julen med stormsteg. Har ni börjat planera era julklappar? Inte jag! Jag ska ju fira jul hemma första gången på flera år – peppad är en underbedrift. Tillsammans med Guldfynd har jag valt ut de bästa julklapparna – som jag själv skulle vilja få under granen, haha.

Ett smycke kan ju nästan aldrig gå fel! Vem gillar inte att få saker som tindrar?

Tycker det är så fint med gåvor som man alltid bär med sig. Signatursmycken som man kan bära varje dag. Varje gång jag sneglar ner på min hand och ser min vigselring tänker jag på Markus – och så blir jag varm i hjärtat. Det är fint tycker jag.

Det här diamanthänget är helt klart en sådan klapp. Ett halsband man kan ha varje dag, år efter år – tidlöst.

Ni hittar diamanthänget här!

Man kan aldrig få för många nätta ringar. Strösslar ofta minimalistiska ringar över fingrarna. Tycker det är så tjusigt att köpa ringar i en mindre storlek så man kan ha smycket på övre delen av fingret. Som den ovan. Såklart lika fint att ha den som vanligt, men kul att blanda både små och vanliga ringar.

Guldfynd har hur många fina ringar som helst – i alla prisklasser.

Klicka här för att strosa runt på deras ringavdelning.

Om ni tycker att ni sett nog med stora örhängen på ett tag får ni tänka om - det här är nämligen bara början på något stort, bokstavligen talat. Våren 2017 kommer nämligen bjuda på riktiga tungviktare. Var och varannat modehus lät modellerna traska ut med iögonfallande strass dinglandes från öronen. Tänk maximalism och mottot more is more.

Perfekt julklapp till dig själv (haha), syrran eller bästa kompisen.

Du hittar örhängena här!

Jag älskar kontraster. Det finaste som finns är oväntade kombinationer. Som att bryta av ett par riktigt glimmande strassörhängen till en urtvättad rockig t-shirt.

Till Petras blogg.

 

Ring i 18K vitt guld

Ring i 18K vitt guld

Hängsmycke i 18K vitt guld

Hängsmycke i 18K vitt guld

Örhängen med strass

Örhängen med strass

Herring i 18K guld

Herring i 18K guld

Samma hängsmycke i gult guld

Samma hängsmycke i gult guld

Kedja i 18K vitt guld

Kedja i 18K vitt guld